ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην ΤΖΙΑΚΟΣ ΑΕ εκτος απο την μεγάλη γκάμα προϊόντων μας σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα κανουν την εργασία σας πιο εύκολη με σκοπό να πάρετε ενα ολοκληρωμένο προϊόν ακριβώς για τις ανάγκες σας.

ipiresia1

Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων VITEX Coloring System

Το Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων VITEX Coloring System είναι εγκατεστημένο σε πολλά, επιλεγμένα, συνεργαζόμενα χρωματοπωλεία και σκοπός του είναι να καλύψει κάθε ανάγκη σας σε χρώμα και απόχρωση, σε άμεση ζήτηση, μέσω της υποστήριξης από ηλεκτρονικό υπολογιστή και εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύστημα με βάσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να δεχθούν πάστες χρωματισμού, που εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα και τεράστια δυνατότητα επιλογών από μια απεριόριστη παλέτα χρωμάτων. Η τελική απόχρωση που δημιουργεί το Coloring system είναι ακριβής, αξιόπιστη, σύμφωνή με την επιλογή σας, αναπαράγεται εύκολα και με πιστότητα σε επόμενο χρόνο. Αντέχει στο χρόνο, τις καιρικές μεταβολές και το συχνό πλύσιμο. Χιλιάδες επιλογές αποχρώσεων μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες βάσεις της VITEX.

Χρωματίστε τις βάσεις:

  • Πλαστικά χρώματα: VITEX classic, eco, satin, vito, metallico.
  • Ακρυλικά χρώματα: acrylan, acrylan καθέτων επιφανειών, vito, Kinder paint.
  • Ριπολίνες: aquavit, Kinder paint, platinum.
  • Ντουκοχρώματα: Heavy Metal Silicon Standard & Effect.

Επιλέξτε το προϊόν που ενδείκνυται για την επιφάνεια που επιθυμείτε να βάψετε, συμβουλευθείτε τα χρωματολόγια της VITEX με έτοιμους χρωματικούς συνδυασμούς (Eco, Interior, Exterior, CF και Metallico) και καινοτόμες προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Δημιουργήστε χώρους με την υπογραφή της δικής σας αισθητικής και την ποιοτική εγγύηση της VITEX.

Επεξεργασία σιδηρικών, λαμαρινας

Εκός απο την πώληση προϊόντων σιδήρου και λαμαρίνας, μπορουμε να σχηματοποιήσουμε οποιοδήποτε κομμάτι ανάλογα με τις δικές ανάγκες, σχέδια διαστάσεις.

Για κατασκευές παντώς τύπου που χρειάζονται εγκατάσταση μεταλικων δοκών, λαμαρίνων, ήτα, γωνιων κλπ διαθέτουμε υπηρεσίες διαμόρφωσης λαμαρινών και μετάλλων για τις ανάγκες του χώρου σας επαγγελματικού ή οικιακού η για όποια κατασκευή έχετε.

 

Τα προϊόντα μπορούν να επεξεργαστούν από εμάς ώστε να τα παραλάβετε έτοιμα συμφωνα με τις δικες προδιαγραφές με τους εξής τρόπους:

  • ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
  • ΚΟΠΗ
  • ΓΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΘΕΤΟ

Μπορείτε να μας στείλετε τα δικά σας σχέδια ώστε να σας δώσουμε προσφορά για τα προϊόντα και την επεξεργασία τους.

lama

Συνεργαζόμαστε με

Για ιδιωτικους & επαγγελματικούς χώρους προϊόντα & υλικά